Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η..Η..Η..ΒΑΠΤΙΣΗ

Παει  τα  παιξανε.  Δεν  εξηγειται  διαφορετικα.
Δικαστηριο,  επεμβαινει  στην  Πολιτιστικη  Παραδοση  ενος  Λαου,  εν  προκειμενω  του  Ελληνικου, η  οποια  εχει  δημιουργηθει  τα  τελευταια  2.000 Χρονια.
ΤΟ  επιχειρημα;  ΓΕΛΕΙΟ:   Παραβιαζει  λεει,  το  δικαιωμα  επιλογης του  νηπιου.
Θα  μεγαλωσει...λεει...και  τοτε  θα  επιλεξει...
Μεχρι  τοτε  θα  βρωμοκοπαει,  γιατι  με  την  τελεση  του  μυστηριου  αφαιρουνται  οι  δυσαρεστες  οσμες  του  σωματος,  γι  αυτο  και  ο  Ελληνικος  Λαος  ειναι  ισως  και  ο  πιο  καθαρος,  και  μετα  θα επιλεγει  αν  θελει  να  απαλλαγει  απο οσμοσκλιες...
Αυτη  η αποφαση,  αν  αληθευει,  δεν  παραβιαζει  μονο  τον  Πολιτισμο,  παραβιαζει  και  την  ιδια  την  φυση.
Ετσι  ακριβως.  Συμφωνα,  λοιπον,  με  αυτην  θα  πρεπει  να  απαγορευεται  και  γεννηση  των  νηπιων.  Θα  πρεπει  να  μεγαλωνουν  πρωτα,  να  επιλεγουν  τους  γονεις  τους  και  μετα  να  γενιουνται.  Ετσι  ακριβως...
Συμφωνα  με  αυτην,  αν  γινει  καμμια  παρανομια  και  γεννηθει  καποιο  η  καποια,
οι  γονεις θα  πεφτουν  σε  ποινικο  αδικημα  αν  τους μιλανε  και  τους  μαθαινουν  την  γλωσσα  τους...θα  πρεπει  πρωτα  να  μεγαλωνουν,  και  μετα  θα  επιλεγουν  τη  γλωσσα  που  θελουν να  μιλανε.
ΘΑ  ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ  ΚΑΙ  Η  ΜΗΤΡΙΚΗ  ΓΛΩΣΣΑ.
-------------------------------------------------------------------------
ΘΕΛΟΥΜΕ  ΝΑ  ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ  ΚΑΤΙ  ΤΕΤΟΙΟ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, την οποία δημοσίευσε η ιταλική ιστοσελίδα ilgiomale.it, από το Μάρτιο του 2016, το βάπτισμα των παιδιών θα είναι αντίθετο προς το ευρωπαϊκό δίκαιο και θα θεωρείται ποινικό αδίκημα.
Τα κίνητρα για αυτή την σκανδαλώδη απόφαση είναι τα εξής:
Ο νηπιοβαπτισμός παραβιάζει το άρθρο 16 της Σύμβασης σε συνδυασμό με το άρθρο 22, το οποίο αναφέρει ότι τα βρέφη, δεν μπορούν να κατανοήσουν και να ενεργούν σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση προκειμένου να αποδεχθούν μια συγκεκριμένη πίστη. Το βάπτισμα θα πρέπει να είναι μια πράξη συνειδητή αντί να επιβάλλεται από θρησκευτικές οργανώσεις. Η εκτέλεση αυτού του Ιερού Μυστηρίου θέτει σε κίνδυνο τα θεμελιώδη δικαιώματα του παιδιού σύμφωνα με το άρθρο 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η οποία κυρώθηκε στις 25 Μαΐου 1992. Το δικαίωμα αυτό εγγυάται την προσωπική ελευθερία.
 ΕΤΙΚΈΤΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.